De campagneleider van N-VA Dilbeek speelde met het idee om een korte promotiefilm ter ondersteuning van de verkiezingscampagne 2018 uit te werken die dan gelanceerd kon worden op de sociale media.

Na een gesprek en een offerte uit te brengen werd het licht op groen gezet voor deze productie. Aangezien we een groep van ca. 30 personen bij elkaar moesten brengen voor de werden er verschillende datums vastgelegd om zeker te zijn dat we de drone zouden kunnen inzetten op één van de dagen dat de lijsttrekkers samen zijn.

Begin september was het dan mooi stralend weer en konden de eerste shots, voornamelijk met de drone, gemaakt worden. Ondertussen was ook de vraag gekomen om ter plaatse nog foto's te nemen van het gebeuren voor gebruik in een folder die dan ook deel uitmaakte van de campagne.

Daarna is er de tijd genomen om een gepaste audio track te kiezen waarop we een aantal beelden met de camera en de drone zouden samenvoegen. De opzet was om de realisaties en lopende projecten die mede werden gerealiseerd door deze partij in de kijker te zetten. Tussendoor in de montage zijn er shots genomen van de lijsttrekkers die aankomen met op het einde de samenkomst en de groepsbeelden met de slogan "We werken gaar voor u verder !".

De promofilm is dan op 11.10.2018 viraal gegaan op Facebook en heeft meer dan 12.000 views opgeleverd.

Video
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
video, drone, luchtfotografie

Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

The Champ's Party

Post Image

Remco Evenepoel werd dit jaar wereldkampioen in het WK Junioren op een indrukwekkende wijze. Tijd om te vieren!

Bekijk

Triple A bedrijfsfeest

Post Image

Triple A Credit Management bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden met een spetterend bedrijfsfeest.

Bekijk

Huwelijk Tiffany & Robin

Post Image

Tiffany en Robin trouwden in het charmante gemeentehuis van Aalst en hielden hun fotoshoot in Utopia waar de stadsbibliotheek is in onder gebracht.

Bekijk