Een heus feestje voor de fans

De sportzaal in Schepdaal werd op kort tempo omgetoverd tot een plaatsje waar de jonge wielrenner en zijn fans de overwinning in het WK Junioren kunnen samenvieren. Na de korte verwelkoming konden de gasten zicht tegoed doen aan het buffet om nadien terug op het podium te verschijnen. Dit keer om enkele medewerkers, coaches, ploegmaten, waaronder ook Patrick Lefevere, familie en ouders in de bloemetjes te zetten.

Tussendoor konden de gasten zich vermaken met de fotobox die tevens een groot spandoek als achtergrond had van de kampioen. Een leuk en uniek aandenken voor de aanwezige gasten.

De speciale The Champ's-taart luide de opening van het dessertbuffet in gevolgd voor een dansfeest opgeluisterd door twee DJs. Remco verschijnt nog één keer op het podium onder begeleiding van opzwepende beats om het feestje pas echt in gang te steken.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
eventfotografie, evenement, fotografie, feest, wielrennen, remco evenepoel, fotobox, photobooth

Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Huwelijk Jolien & Kenny

Post Image

Jolien werd opgehaald door Kenny met stijl in een oude Porsche, gevolgd door de suite in VW T1 busjes, om voor de gemeente te trouwen te Zele.

Bekijk

Triple A bedrijfsfeest

Post Image

Triple A Credit Management bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden met een spetterend bedrijfsfeest.

Bekijk

Huwelijk Tiffany & Robin

Post Image

Tiffany en Robin trouwden in het charmante gemeentehuis van Aalst en hielden hun fotoshoot in Utopia waar de stadsbibliotheek is in onder gebracht.

Bekijk