10-jarig bestaan van Triple A vraagt om feestje

Triple A Credit Management bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden met een spetterend bedrijfsfeest waarop het management, medewerkers en partners aanwezig zijn.

Tijdens het feest stond onze fotobox ter beschikking van de gasten om leuke foto's te maken met allerhande gekke accessoires. Tevens was Marc De Roo, een bekend karikaturist, ook aanwezig om van een aantal gasten een leuke karikatuur te maken. Hilariteit aan de tafels alom als de mooie werken getoond worden.

Het feestje werd verder op gang getrokken door twee special acts waaronder Gerrit Wellens, beter bekend van zijn deelname aan Belgium Got Talent, die zijn speciaal dans talent toonde. De live band The Amazing Flowers zorgden voor heel bekende cover songs zodat de dansvloer niet onbenut bleef met op het einde een super leuke groepsfoto.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
eventfotografie, evenement, fotografie, bedrijfsevenement, fotobox, photobooth, marc de roo, karikaturist, karikatuur, live band, cover band, the amazing flowers

Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

The Champ's Party

Post Image

Remco Evenepoel werd dit jaar wereldkampioen in het WK Junioren op een indrukwekkende wijze. Tijd om te vieren!

Bekijk

Huwelijk Tiffany & Robin

Post Image

Tiffany en Robin trouwden in het charmante gemeentehuis van Aalst en hielden hun fotoshoot in Utopia waar de stadsbibliotheek is in onder gebracht.

Bekijk

Huwelijk Sabrina & Filip

Post Image

Sabrina en Filip trouwden voor de gemeente Tessenderlo gevolgd door een ceremonie in de kerk van Paal en een fotoshoot in de Abdij van Averbode.

Bekijk