In Aalst weten ze hoe te vieren

Honda had iets te vieren en daarom werden kosten noch moeite gespaard om een meer dan geslaagde avond te organiseren. Ruim 250 personeelsleden werden uitgenodigd in de Filatuur in Aalst voor een gezellige receptie. Dit werd gevolgd door een uitgebreid buffet en heerlijke desserts, al of niet vergezeld van een heerlijke cappuccino of espresso van de mobiele koffiebar.

Vier personeelsleden hadden voor deze gelegenheid wekenlang geoefend om een act te brengen die spontaan veel mensen naar de dansvloer bracht en achteraf een denderend applaus opleverde. Way to go!

De combinatie van de dj en de saxofonist maakte dat de gasten compleet uit de bol gingen op swingende muziek. Een meer dan geslaagde avond als je het mij vraagt.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Huwelijk Tina & Tijl

Post Image

Tina & Tijl huurden me in voor een korte reportage te maken. En waarom niet? Het hoeft niet altijd een reportage te zijn van 12u of meer om mooie beelden te schieten. Dat bewijst deze reportage ook.

Bekijk

Huwelijk Dominique & Maarten

Post Image

Dominique en Maarten hadden een heel specifieke vraag toen we kennis maakten. Ze wouden een heel speciale "rode draad" door hun huwelijk laten lopen.

Bekijk

Huwelijk Kimberly & Matthias

Post Image

Het impressionante gemeentehuis van Gent was getuige van de intieme trouw van Kimberly en Matthias voor de wet. Snel gevolgd door de ceremonie en huwelijksfeest in de unieke setting van het Kasteel van Saffelaere.

Bekijk