Een ludiek getint spaar- en beleggingsdebat

Dekerf & Partners organiseerde in het najaar enkele infosessies voor hun klanten te informeren. Eén van deze evenementen was een heus spaar- en beleggingsdebat waar medewerkers van het kantoor Dekerf en enkele beleggingsfondsen hun informatie deelden.

Om alles in goede banen te leiden werd beroep gedaan om niemand minder dan Erika Van Thielen, bekend in de rol van Amélie uit de VTM reeks Familie, maar ook bekend als presentatrice op radio en tv. Het debat werd doorspekt met enkele grappige quotes van Dirk Denoyelle, een bekende imitator.

Achteraf mocht Dirk Denoyelle zijn ding doen op het podium, samen met zijn pianist Kris De Jean die ook regelmatig mee figureerde in een aantal sketches en een muzikaal intermezzo met een nummer van Milow. We kregen onder andere een imitatie te zien van Guy Verhofstad en Louis Tobback. Grappige noot ook met de op maat gemaakte slogans: "Dekerf, verzekert ook wat u op uw kerfstof heeft" of "Dekerf, beter dat ik erf dan sterf". Hilariteit en gelach in de zaal alom uiteraard. Of hoe informatie en entertainment samen gaan.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Verjaardagsfeest Tom

Post Image

Het verjaardagsfeest van Tom zal men niet snel vergeten. Dit mede door het optreden van de cover band Bump en de special act die daarop volgde.

Bekijk

Verjaardagsfeest Jo

Post Image

Het verjaardagsfeest van Jo zat vol ambiance. Ware het niet dat onder andere Yves Seghers en Jettie Pallettie even langskwamen om het feestje een boost te geven.

Bekijk

Bedrijfsevenement Collibra

Post Image

Collibra organiseerde begin oktober een business event in hun kantoren en nodigde daarbij verschillende klanten, partners maar ook enkele gastsprekers uit.

Bekijk