Een spetterend feestje vol ambiance

Jo wordt een dagje ouder en dat mocht gevierd worden. Een gezellige receptie gevolgd met een walking diner met familie en vrienden draaide al gauw uit tot een sfeervol spetterend feest. Dit mogelijk gemaakt door het optreden van Yves Seghers, een Vlaamse zanger bekend van de meezinger zoals 'Waar zijn die handjes' die in Aalsterse kringen wel bekend is.

Het feestje werd verder gezet met een travestieshow gebracht door the Sparkling Diamonds. Uiteraard ontbreken de fantastische kostums niet tijdens een dergelijk optreden maar er was ook plaats voor humor met speciale acts verkleed als baby en non.

Als afsluiter was het de beurt aan Jettie Pallettie om het beste van zichzelf te geven. De flamboyante Nederlandse feestkoningin bracht iedereen in vervoering met nummers zoals 'Ik zit in een cafeetje' of 'Hey Knull'. Meezingen en dansen was de boodschap.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Spaar- en beleggingsdebat Dekerf

Post Image

Onder het motto 'informeer je klant' organiseerde Dekerf & Partners een spaar- en beleggingsdebat in een toch wel bijzonder ludieke omkadering.

Bekijk

Bedrijfsevenement Collibra

Post Image

Collibra organiseerde begin oktober een business event in hun kantoren en nodigde daarbij verschillende klanten, partners maar ook enkele gastsprekers uit.

Bekijk

Huwelijk Tina & Tijl

Post Image

Tina & Tijl huurden me in voor een korte reportage te maken. En waarom niet? Het hoeft niet altijd een reportage te zijn van 12u of meer om mooie beelden te schieten. Dat bewijst deze reportage ook.

Bekijk