Jolien werd opgehaald door Kenny met stijl in een oude Porsche, gevolgd door de suite in VW T1 busjes, om voor de gemeente te trouwen te Zele.

Voor de fotoshoot trokken we naar het naburige Donkmeer, te Berlare, waar we langs het meer enkele idyllische plaatjes konden maken. Het Museum Donkmeer, een modern gebouw met heel leuke details en vormgeving, diende uiteraard ook als decor voor enkele mooie foto's.

De aanwezige fonteintjes naast het gebouw zorgden voor wat verfrissing en enkele leuke actie foto's. Toevallig was er nog een paard met kar tapijt als bijkomende attractie waar we dankbaar gebruik van mochten maken.

Op het feest van Jolien en Kenny werd ook gebruik gemaakt van onze fotobox. Achteraf is er gezorgd voor de bedankingskaartjes op A6 formaat en een mooi 30x30 fotoalbum in echt leder. Dit allemaal uiteraard in de stijl van de huwelijksuitnodigingen.

Bedankingskaartjes

 

 

Fotoalbum
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
huwelijk, huwelijksreportage, huwelijksfotografie, huwelijksfotograaf Zele, Porsche VW T1

Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Fotoalbum 2019

Post Image

Deze week is het nieuwe demo fotoalbum voor 2019 toegekomen. Dit album wordt gebruikt bij potentiele klanten om de kwaliteit en de mogelijkheden te tonen van de fotoalbums.

Bekijk

The Champ's Party

Post Image

Remco Evenepoel werd dit jaar wereldkampioen in het WK Junioren op een indrukwekkende wijze. Tijd om te vieren!

Bekijk

Triple A bedrijfsfeest

Post Image

Triple A Credit Management bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden met een spetterend bedrijfsfeest.

Bekijk