Laura en Niels gaven elkaar het jawoord op het schitterende gemeentehuis van Mechelen om nadien door de straten tijdens de lokale markt om naar het Museum Hof van Busleyden te gaan voor de fotoshoot.

Tijdens de ceremonie, bijgewoond door vele familileden, vrienden en kenissen, werden de trouwbeloftes aanhoord en uiteraard konden enkele sprekers het niet nalaten om hen op ludieke wijze in de bloemetjes te zetten.

Na een gezellig diner was het tijd om de taart aan te snijden en het dansfeest op gang te trekken. Als aflsuiter mocht ik het kersverse koppeltje nog even in beeld brengen in een leuke omkadering met heel stijlvol en modern sfeerlicht.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
huwelijk, huwelijksreportage, huwelijksfotografie, huwelijksfotograaf Mechelen

Commentaar:Commentaren:

AscewssaB schreef op 21-06-2022 om 19:54 een commentaar (Wachtend op moderatie)

mygrout schreef op 10-08-2021 om 22:50 een commentaar (Wachtend op moderatie)

mygrout schreef op 22-07-2021 om 09:24 een commentaar (Wachtend op moderatie)

mygrout schreef op 04-07-2021 om 06:38 een commentaar (Wachtend op moderatie)

mygrout schreef op 18-06-2021 om 11:24 een commentaar (Wachtend op moderatie)

mygrout schreef op 03-06-2021 om 05:47 een commentaar (Wachtend op moderatie)
Andere artikels

Immo shoot

Post Image

Na een eerste contact werd een afspraak gemaakt om deze heerlijke woning in beeld te brengen. Ook hier heeft de eigenares de tips heel zorgvuldig gelezen waardoor de woning in perfecte staat is om te fotograferen.

Bekijk

Huwelijk Natasha en Jonathan

Post Image

Bij het huwelijk van Natasha en Jonathan zat de sfeer er behoorlijk in maar was er ook tijd voor romantische momenten tijdens de intieme fotoshoot in het Maaltebruggepark te Sint-Denijs-Westrem.

Bekijk

Tips voor het vinden van de juiste fotolocatie voor jullie huwelijk

Post Image

Trouwen voor de gemeente, kerk of een ceremonie plannen is één ding. De geschikte locatie vinden voor een huwelijksshoot is soms wel een hele opgave. Alvast enkele nutige tips die je verder kunnen helpen.

Bekijk