Uitwerking van het volledige pakket

Voor Natasha en Jonathan was het bij de eerste kennismaking vrij snel duidelijk dat ze de volledige service wensten. De huwelijksreportage gedurende de volledige dag, de fotobox tijdens het feest en achteraf een mooi samengesteld fotoalbum als ultieme aandenken.

De wettelijke trouw ging door in het domein van het Kasteel van Wippelgem, Evergem, bekend voor het statige witte gebouw met de lange, strakke oprijlaan. De kerkelijke ceremonie ging door in Sint-Amandsberg gevolgd door een fotoshoot in het Maaltebruggepark te Sint-Denijs-Westrem. Na de foto's met de suite was het tijd om met het kersverse koppeltje het park te verkennen en de romantiek zijn beloop te laten. Zaal Hof ten Bosse was het decor voor de receptie en het avondfeest waar ook de fotobox van dienst was om de gasten te entertainen.

Fotoalbum en prints

Om alle herinneren te vereeuwigen is er gekozen om een album te maken op formaat 30x30 met Verona Structured als afwerking met een magneetsluiting en kleine inzetfoto. Bijkomende A3 prints werden ook voorzien voor Natasha en Jonathan en enkele familieleden.

Video
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
huwelijk, huwelijksreportage, huwelijksfotografie, huwelijksfotograaf Evergem

Commentaar:Commentaren:

nictPaiva schreef op 31-03-2022 om 01:00 een commentaar (Wachtend op moderatie)
Andere artikels

Huwelijk Laura en Niels

Post Image

Laura en Niels gaven elkaar het jawoord op het schitterende gemeentehuis van Mechelen om nadien door de straten tijdens de lokale markt om naar het Museum Hof van Busleyden te gaan voor de fotoshoot.

Bekijk

Tips voor het vinden van de juiste fotolocatie voor jullie huwelijk

Post Image

Trouwen voor de gemeente, kerk of een ceremonie plannen is één ding. De geschikte locatie vinden voor een huwelijksshoot is soms wel een hele opgave. Alvast enkele nutige tips die je verder kunnen helpen.

Bekijk

Fotoalbum 2019

Post Image

Deze week is het nieuwe demo fotoalbum voor 2019 toegekomen. Dit album wordt gebruikt bij potentiele klanten om de kwaliteit en de mogelijkheden te tonen van de fotoalbums.

Bekijk