...In blije verwachting

Maarten is een fervent autoliefhebber en dat ondervindt zijn unieke Fiat 126 die volledig is uitgebouwd als performante rallywagen. Amper 750cc zit er achteraan in maar de motor brult als een V8. Uiteraard heel leuk om daarmee te trouwen uiteraard. Als fotograaf moet je niet te dicht staan dus.

Dominique had ook een wens, namelijk haar zwangerschap mee opnemen in de huwelijksreportage. De foto's van de echografie, niet door mij gemaakt, beetje jammer eigenlijk, komen regelmatig ook mee in beeld. Op die manier maakt de jongste al deel uit van dit prille gezin. De familie weet nog van niets dus die zullen een verassing hebben als ze de foto's bekijken. Van een leuke aankondiging gesproken.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

55 jaar Honda

Post Image

Honda viert zijn 55 jarige bestaan in België en gaf daarom een spetterend feest voor hun personeel. Een avond vol zang, dans en plezier.

Bekijk

Huwelijk Kimberly & Matthias

Post Image

Het impressionante gemeentehuis van Gent was getuige van de intieme trouw van Kimberly en Matthias voor de wet. Snel gevolgd door de ceremonie en huwelijksfeest in de unieke setting van het Kasteel van Saffelaere.

Bekijk

Huwelijk Wendy & Kevin

Post Image

Wendy en Kevin verkozen te trouwen in cowboy stijl. Met een aangepaste feestzaal, bijhorende acitviteiten en een optreden van country zanger Robby Longo.

Bekijk