Stralende zonnige dag maakt huwelijk van Kim en laurens compleet

Het moderne gemeentehuis van Deinze was 'the place to be' voor het officiele huwelijk van Kim en Laurens. Dit niet enkel in het bijzijn van van de naaste familie, vrienden en kennissen maar ook van de leerlingen van Juf Kim. De kindjes genoten van de aandacht, de snoepjes die werden uitgedeeld en uiteraard van de balonnen die massaal de lucht in gingen.

Het Kasteel van Poeke was het decor voor de fotoshoot. Dit mooie kasteel, deels in renovatie, heeft wel enkele leuke plekjes voor impossante foto's. De prachtige piano die in de inkom aanwezig was werd maar al te graag mee in beeld genomen tijdens de shoot.

Als afsluiter ging het feestje door in de feestzaal Het Biezenhof. Sfeer en ambiance werd graag gebracht door de dj die er zijn werk van maakte en in mum van tijd iedereen aan het swingen kreeg.

Kim en Laurens wisten na de oplevering het volgende te melden:

We zijn super blij met de samenwerking en de resultaten van Peter! Een heel aangename man die alles goed bespreekt, maar toch ook heel spontaan is. We konden genieten van onze dag. Alle momenten kunnen we nu nabeleven door onze vele foto's te doorbladeren. Een absolute aanrader!
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

nuberebuzu schreef op 05-02-2021 om 03:39 een commentaar (Wachtend op moderatie)

eaneazovawolo schreef op 05-02-2021 om 03:08 een commentaar (Wachtend op moderatie)
Andere artikels

Huwelijk Lies & Vincent

Post Image

Het feit dat het gemeentehuis van Leuven in de steigers staat voor een renovatie deed niets af aan het huwelijk van Lies en Vincent. Het koppeltje gaf elkaar overtuigend het jawoord en stond nadien te glunderen.

Bekijk

Jubilee Heidi en Peter

Post Image

Heidi en Peter vieren hun 25 jaar samenzijn met familie, vrienden en kennissen in 't Lemke.

Bekijk

Lichtfestival Gent 2018

Post Image

Gent ontdekken op een speciale manier kan tijdens het Lichtfestival. Deze 2018 editie bevatte niet minder dan 37 lichtkunstwerken.

Bekijk