Romantische shoot in de Kruidtuin van Leuven en op het domein Koloniƫnpaleis te Tervuren

Het feit dat het gemeentehuis van Leuven in de steigers stond voor een renovatie deed niets af aan het huwelijk van Lies en Vincent. Het koppeltje gaf elkaar overtuigend het jawoord en stond nadien te glunderen. Snel even een hapje in het Geertruihof en nadien een onverwachte tussenstop in de Kruidtuin van Leuven om enkele beelden te maken met de mooie beplanting en vijver.

Na deze korte fotosessie met het koppel ging het dan verder richting Koloniënpaleis te Tervuren. Het Koloniënpaleis is uiteraard een heel mooi decor voor een fotoshoot en daar hebben we dan ook optimaal gebruik van gemaakt. Foto's met het koppel en de suite werden als snel op het mediakaartje bijgevoegd.

Huis Van Dijck was het decor voor de receptie en avondfeest. Gezelligheid en sfeer was er in overvloed door de unieke setting en uiteraard ook door de talrijke gasten. Er werd tijd gemaakt voor enkele bedankwoordjes. Ook Theo Francken, de "baas" van Lies, bekend als Staatssecretaris Asiel en Migratie en Administratieve Vereenvoudiging, plaatste een woordje richting het kersverse koppel waarna het feest kon beginnen.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
huwelijk, huwelijksreportage, huwelijksfotografie, huwelijksfotograaf Vlaams-Brabant, huwelijksfotograaf Leuven

Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Immo shoot

Post Image

Kwin en zijn partner contacteerden me om foto's te maken van hun woning die ze te koop willen stellen.

Bekijk

Huwelijk Kim & Laurens

Post Image

Kim en Laurens trouwden op een stralende zonnige dag en maakten een leuke uitstap naar het Kasteel van Poeke voor de fotoshoot.

Bekijk

Jubilee Heidi en Peter

Post Image

Heidi en Peter vieren hun 25 jaar samenzijn met familie, vrienden en kennissen in 't Lemke.

Bekijk