Kort en bondig

Tina & Tijl huurden me in voor een korte reportage te maken. En waarom niet? Het hoeft niet altijd een reportage te zijn van 12u of meer om mooie beelden te schieten. Dat bewijst deze reportage ook.

De toon wordt gezet als Tijl zijn bruid komt ophalen met de kleine rode Fiat 500 die absoluut schattig is in deze uitvoering. Geheel origineel en in goede staat brengt de vader beide naar de kerk voor de ceremonie. Er hangt nog versiering van een vorige gelegenheid maar dat kan de pret zeker niet drukken en geeft extra sfeer.

Allen gezellig samen in de kleinste dan maar naar Het Notelaarshof te Opwijk waar we nog enkele officiele foto's maken van Tina en Tijl alsook de familie. Opdracht volbracht!

 
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Bedrijfsevenement Collibra

Post Image

Collibra organiseerde begin oktober een business event in hun kantoren en nodigde daarbij verschillende klanten, partners maar ook enkele gastsprekers uit.

Bekijk

55 jaar Honda

Post Image

Honda viert zijn 55 jarige bestaan in België en gaf daarom een spetterend feest voor hun personeel. Een avond vol zang, dans en plezier.

Bekijk

Huwelijk Dominique & Maarten

Post Image

Dominique en Maarten hadden een heel specifieke vraag toen we kennis maakten. Ze wouden een heel speciale "rode draad" door hun huwelijk laten lopen.

Bekijk