Cowboys in overvloed

Een huwelijksfeest in cowboy stijl. Dat was het gespreksonderwerp bij het kennismakingsgesprek met Wendy en Kevin. Het werd al snel duidelijk dat aan alles gedacht werd. Zo is iedereen in aangepaste tenue verschenen, is de feest locatie de Double D Ranch met een openlucht ceremonie en zijn er speciale activiteiten zoals lasso werpen, introductie tot de linedance en de mechanische stier voorzien.

Als kers op de taart werd de muziek voor de openingsdans live gebracht door de country zanger Robby Longo gevolgd door uiteraard een compleet optreden.

Enkel de indianen ontbraken op de afspraak wat mij betreft. Maar het was daarom niet minder aangenaam of fun om dit allemaal in beeld te brengen.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Huwelijk Kimberly & Matthias

Post Image

Het impressionante gemeentehuis van Gent was getuige van de intieme trouw van Kimberly en Matthias voor de wet. Snel gevolgd door de ceremonie en huwelijksfeest in de unieke setting van het Kasteel van Saffelaere.

Bekijk

Huwelijk Caroline & Kevin

Post Image

Jawel, je leest het goed. Caroline en Kevin trouwden twee keer om diverse redenen. Dit resulteerde in twee fantastische tuinfeesten met de naaste familie en kenissen. Het tweede feest werd wel vooraf gegaan door een gezellige ceremonie in een plaatselijke kapel.

Bekijk

Huwelijk Lesley & Kenny

Post Image

Lesley en Kenny hadden een outdoor romantisch huwelijk met hun naaste familieleden opgeluisterd door twee muzikanten.

Bekijk