Kwin en zijn partner contacteerden me om foto's te maken van hun woning die ze te koop willen stellen. Na een offerte opgemaakt te hebben kreeg ik al snel de bevestiging dat de opdracht kon uitgevoerd worden. Nog een kamer schilderen en dan kon ik langskomen.

Een weekje later spreken we af voor de shoot en niets is aangenamer als vastgoedfotograaf om aan te klopen aan een huis dat netjes staat. Nog snel enkele details regelen voor de shoot. Al gauw waren alle noodzakelijke beelden gemaakt om de woning goed aan te prijzen op visueel gebied.

Correct, stipt en oog voor detail! Prijs/kwaliteit dik in orde!! Heel tevreden over het resultaat, een echte aanrader!




Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht


Commentaar:



Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Huwelijksuitnodigingen

Post Image

Jenny en Dieter kozen ervoor om enkele beelden te gebruiken van hun romatische 'love shoot' langs de Leie in de regio Deinze.

Bekijk

Huwelijk Lies & Vincent

Post Image

Het feit dat het gemeentehuis van Leuven in de steigers staat voor een renovatie deed niets af aan het huwelijk van Lies en Vincent. Het koppeltje gaf elkaar overtuigend het jawoord en stond nadien te glunderen.

Bekijk

Huwelijk Kim & Laurens

Post Image

Kim en Laurens trouwden op een stralende zonnige dag en maakten een leuke uitstap naar het Kasteel van Poeke voor de fotoshoot.

Bekijk