Smooth Touch feeling met UV print op de cover en spiegels

Deze week is het nieuwe demo fotoalbum voor 2019 toegekomen. Dit album wordt gebruikt bij potentiele klanten om de kwaliteit en de mogelijkheden te tonen van de fotoalbums. En ook om snel enkele leuke beelden die genomen zijn tijdens de huwelijksreportages van het voorbije jaar te tonen.

Het fotoalbum is deze keer opgemaakt in het formaat 30x30 met een haast fluweelzachte 'Smooth Touch' cover afwerking. Op de cover is er een eigen UV print aangebracht, mijn eigen logo voor dit album, maar dit kan uiteraard een speciaal gemaakt design worden.

Op de spiegels, dat zijn de binnenste pagina's tegen de cover, is het logo ook hier terug geplaatst met een UV print. Dit geeft een leuke persoonlijke touch aan het album.

De lay-flat pagina's maken dat een foto verspreid over de volledige spread mooi uitkomt. Geen irritante hobbels in het papier maar een effen egale look zodat bepaalde foto's echt tot hun recht komen.

Wil je meer weten over fotoalbums, of huwelijksreportages? Neem gerust contact op met me zodat ik dit mooie album aan jullie kan voorstellen. Wie weet zijn jullie binnenkort eigenaar van een gelijkaardig pronkstuk.
Deel dit artikel online:

Terug naar overzicht
Tags:
fotoalbum, drukwerk, fotoboek, album

Commentaar:Commentaren:

Nog geen commentaren gevonden.


Andere artikels

Tips voor het vinden van de juiste fotolocatie voor jullie huwelijk

Post Image

Trouwen voor de gemeente, kerk of een ceremonie plannen is één ding. De geschikte locatie vinden voor een huwelijksshoot is soms wel een hele opgave. Alvast enkele nutige tips die je verder kunnen helpen.

Bekijk

Huwelijk Jolien & Kenny

Post Image

Jolien werd opgehaald door Kenny met stijl in een oude Porsche, gevolgd door de suite in VW T1 busjes, om voor de gemeente te trouwen te Zele.

Bekijk

The Champ's Party

Post Image

Remco Evenepoel werd dit jaar wereldkampioen in het WK Junioren op een indrukwekkende wijze. Tijd om te vieren!

Bekijk