Background Image

Eventfotografie

Een gebeuren op een leuke manier in beeld gebracht

Jullie evenement

Tot in de details in beeld gebracht

Het personeelsfeest, een beurs, een evenement voor je business partners of potentiele klanten. Noem maar op. Dit zijn ideale momenten om in beeld te brengen waarbij je kort na het event bepaalde beelden kan delen op sociale media en in je bedrijfscommunicatie voor extra aandacht.

 

Unieke momenten in beeld gebracht

Image

Voorbereiding

Beelden kunnen gemaakt worden van de voorbereiding, de zaal en enkele 'behind the scene'-shots of een heuse time-lapse van de opbouw van je evenementlocatie.

Image

Press wall

Het officiele moment in het stadhuis van je gemeente, de plaatselijke kerk of tijdens een outdoor ceremonie mogen zeker niet ontbreken. Dit is dan ook de plek waar de ringen netjes in beeld moeten komen.

Image

Receptie

Gasten die staan te keuvelen, lachende gezichten, een geanimeerd gesprek bij een hapje en een drankje. Het ideale moment om wat spontane en onverwachte foto's te maken.

Image

Sprekers

Op bedrijfsvenementen wordt er dikwijls een woordje geplaatst of wordt er een heus debat opgezet. Bij dergelijke beelden nemen we vooral de meest interactieve momenten in beeld en als het even kan met uw logo in beeld voor extra branding.

Image

Sfeerbeelden

In elke reportage wordt getracht ook sfeerbeelden te nemen die een meerwaarde geven aan de reportage. Deze kunnen genomen worden vanuit een bepaald standpunt, met een andere lens of tijdens het blauwe uurtje.

Image

Dansfeest

Sfeer, ambiance, leuke momenten en lachtende gezichten, de lichtbundels van de spots. Dit is het moment om te schitteren in de reportage met heel leuke beelden die je achteraf een duidelijk beeld geven dat het een geslaagd evenement was.

Image

Special acts

Special acts zoals een liveband, karikatuurtekenaar, stand up comedian en dergelijke meer zijn uiteraard de gedroomde onderwerpen om als fotograaf in beeld te brengen. Deze foto's zorgen voor extra diepgang in de fotoreportage van jullie evenement.

Image

Branding

Staat jouw bedrijfslogo op het evenement? Dan zal je zeker foto's ontvangen met je bedrijfslogo in beeld zodat je deze foto's eventueel later kan gebruiken in een magazine, online op sociale media of je website. Een leuke extra inzake branding van jouw bedrijf.

Video

Optionele videobeelden voegen een extra meerwaarde toe aan de reportage. Maak je keuze uit verschillende mogelijkheden om een mooie video te bekomen.

Fotobox

De fotobox laat toe dat uw gasten op een eenvoudige en vooral leuke manier, met bijhorende accessoires en attributen, een aantal foto's nemen.

Luchtbeelden

Combineer je reportage met luchtfoto's of video beelden gemaakt met een professionele drone aan een speciale combinatie prijs.

Bekijk de portofolio

Snel een overzicht of een indruk gewenst inzake mijn werk? Bekijk dan snel de portfolio inzake eventfotografie.

Reportages in beeld

Toch liever een volledige reportage bekijken? Klik even door naar de eventfotografie in beeld.

Eventreportage vanaf € 320

Er wordt volledig op maat gewerkt zodat de reportage volledig naar wens is.

Stuur me een offerte