Background Image

huwelijksreportages

Als huwelijksfotograaf leg ik de beste herinneringen vast in beeld

Jullie huwelijksdag

Eén van de mooiste dagen uit je leven. En dat verdient extra aandacht. Hier telt meer dan ooit mijn slogan "Mijn passie is het vertellen van uw verhaal door middel van het samenbrengen van beelden."

Dit doe ik met veel plezier met behulp van alle middelen die ik ter beschikking heb: het fototoestel, de camera, de drone of de fotobox. Allen zorgen ze voor een unieke invalshoek en laten me toe om de beste beelden naar voor te brengen. Digitaal opgeleverd, als leuke video, op bedankingkaartjes of netjes in een fotoalbum verwerkt.

 

Unieke momenten in beeld gebracht

Voorbereiding huwelijk bruid

Voorbereiding

Make up aanbrengen, de kapster aan huis, een gezellige drukte, de suite die aankomt, een aperitief en koffiekoeken. Dit zijn absolute sfeermakers in elke huwelijksreportage.

Huwelijksceremonie gemeentehuis

Ceremonie

Het officiele moment in het stadhuis van je gemeente, de plaatselijke kerk of tijdens een outdoor ceremonie mogen zeker niet ontbreken. Dit is dan ook de plek waar de ringen netjes in beeld moeten komen.

Fotoshoot huwelijk Caroline en Kevin

Fotoshoot

Fotoshoots op unieke locaties, parken, in landschappen of in een urbex omgeving geven een extra dimensie aan uw huwelijksreportage en kunnen de dag zelf of op een ander tijdstip plaatsvinden.

Receptie huwelijksreportage

Receptie

Spelende kinderen, gelach aan een tafeltje, gasten die die een praatje maken bij een hapje en een drankje. Het ideale moment om wat spontane en onverwachte foto's te maken.

Avondfeest hwuelijk

Avondfeest

Jullie blijde intrede, het buffet, een live band, speeches of special acts, extra gasten die aankopen voor het dansfeest of het aansnijden van de bruidstaart. Allemaal momenten om te koesteren.

Openingsdans huwelijk Lies en Vincent

Dansfeest

Lichten uit, spots aan, DJ present en klaar voor de openingsdans en het spetterende dansfeest. Sfeervolle beelden, mooi belicht en in balans, met oog voor actie en dynamiek. De ideale afsluiter.

Luxe USB Box inclusief

Luxe USB Box inclusief

Om jullie waardevolle herinneringen te koesteren worden deze opgeleverd in een luxueus doosje met prachtige USB. Benieuwd naar de Luxe USB Box? Boek een huwelijksreportage en ontvang deze mooie afsluiter.

Voor wie nog een stapje verder wenst te gaan, deze Luxe USB Box kan ook gepersonaliseerd worden. Is beschikbaar in verschillende materialen en kan tevens ook prints bevatten.

Fotobox

De fotobox laat toe dat uw gasten op een eenvoudige en vooral leuke manier, met bijhorende accessoires en attributen, een aantal foto's nemen.

Luchtbeelden

Combineer je reportage met leuke luchtfoto's of video beelden gemaakt met een professionele drone aan een speciale combinatie prijs.

Video

Optionele videobeelden voegen een extra meerwaarde toe aan de reportage. Maak je keuze uit verschillende mogelijkheden om een mooie video te bekomen van het gebeuren.

Fotoalbum

Mooie foto's verdienen het om in een fotoalbum geplaatst te worden waar de kwaliteit voorop staat. Het zorgt voor een uniek naslagwerk van jullie huwelijk, jubileum of evenement.

Werkwijze

 • kennismaking

  Een kennismaking is de beste manier om te zien of het 'klikt' met de fotograaf. Niets is belangrijker dan dat we kunnen samenwerken op deze dag. Daarbij wordt uw huwelijksdag besproken om zodoende een gepast voorstel te kunnen doen uiteraard.

 • samenwerking

  Ik mag uw huwelijk vastleggen als huwelijksfotograaf? Super! Dan maken we nog even duidelijke afspraken voor het verdere verloop zodat u geen verassingen heeft onderweg maar met de nodige flexibiliteit om eventueel last minute wijzigingen door te voeren.

 • reportage

  Als fotograaf zal ik die dag op bepaalde momenten onzichtbaar mijn werk doen en op andere momenten bepaalde instructies geven om zodoende een mix te verkijgen van mooie spontane foto's en geposeerde foto's die uw reportage of eventueel uw album een extra cachet geven.

 • oplevering

  Oplevering van de beelden van het huwelijk gebeurd nadat alle foto's netjes bewerkt zijn op gebied van belichting, contrast, kleur, compositie en verwijdering van kleine storende elementen. Uiteraard krijgt u alle foto's opgeleverd die de selectie gepasseerd zijn op een USB.

 • extra

  Na oplevering van de foto's kan u nog steeds terecht voor bedankingskaartjes, een 'trash the dress' fotoshoot,
  de uitwerking van een fotoalbum.

Bekijk de portofolio

Snel een overzicht of een indruk gewenst inzake mijn werk? Bekijk dan snel de portfolio inzake huwelijksfotografie.

Reportages in beeld

Toch liever een volledige reportage bekijken? Klik even door naar de huwelijksreportage in beeld.

Huwelijksreportage van 8u vanaf € 570

Je kan kiezen uit 3 verschillende formules voor uw huwelijksfotografie of op maat je huwelijksreportage samenstellen.

Prijzen huwelijksreportage