Background Image

Luchtfotografie

Fotografie of video vanuit de lucht met een professionele drone

Luchtfotografie

Een extra dimensie aan uw beelden

De professionele drone bevat een 1" CMOS 20 megapixel chip die instaat voor vloeiende 4K, FHD of HD video en toelaat om beelden in RAW te maken met van zeer hoge kwaliteit. Een 3-assige gimball zorgt voor de nodige stabiliteit zodat er onder alle omstandigheden scherpe beelden worden gemaakt.

 

Unieke momenten in beeld gebracht

Image

Reportages

Met een drone is het eenvoudig om beelden te maken vanuit een andere invalshoek en zodoende uw fotoreportage of huwelijksreportage extra ondersteuning, kracht of afwisseling te geven.

Image

Vastgoedsector

Een drone laat toe om eigendommen op een unieke manier en overzichtelijk in beeld te verkrijgen wat absoluut een meerwaarde is bij de offline en online communicatie bij een verkoop.

Image

Bouwbedrijven

Bouwprojecten lenen zich voor luchtfotografie door hun omvang en grootschaligheid. Met een drone kan u perfect de werf in totaliteit in beeld brengen maar ook details tonen vanuit een ander perspectief.

Image

Bedrijfsreportage

Goede bedrijfscommunicatie gaat bijdragen aan de branding en imago van uw bedrijf. Een luchtfoto van een bepaald aspect van je onderneming geeft een extra boost in je communicatie.

 

Verboden te vliegen met een drone?

Op sommige plaatsen geldt er een verbod om met een drone te vliegen zoals in een bebouwde zones, evenementen met veel bezoekers of in de buurt van luchthavens. In dergelijke gevallen is een uitzonderlijke toestemming nodig wat voor extra administratie zorgt. Dit resulteert dat uw project minder flexibel kan uitgevoerd worden en ook voor een hogere kost met zich meebrengt. In dergelijke situaties kan de photomast of hoogtemast een alternatief zijn voor een drone.