FOTOBOX HUREN.

MAAK JE FEEST COMPLEET!

Verijk je evenement! De fotobox is een leuke meerwaarde voor elk evenement dat je toelaat om leuke momenten vast te leggen.

 

Fotobox verhuur voor je evenement
Een heuse meerwaarde.
Fotobox op je feest!

De fotobox laat toe dat uw gasten op een eenvoudige en vooral leuke manier, met bijhorende accessoires en attributen, een aantal foto's nemen.

Digital
Kwalitatieve prints

De ingebouwde printer zal het resultaat direct printen op formaat 10x15 cm of de populaire twee strookjes van 5x15 cm.

Analytics
Met eigen website

Deel de prints en originele foto's met je gasten via je eigen website en ontvang zelf alle digitale bestanden via onze Klantenzone.

 

BEKIJK DE REFERENTIES
MOGELIJKHEDEN
Personalisatie

Creëer een eigen stijl aan uw evenement door gebruik te maken van een uniek ontworpen lay out op gebied van het drukwerk.

Ondersteuning

Tijdens het evenement kan u steeds beroep doen op de telefonische ondersteuning mocht er zich toch een probleem voordoen.

Accessoires

Verschillende attributen worden meegeleverd waardoor de gebruikers nog meer plezier beleven. We willen toch lachende gezichten, niet?

Ook voor bedrijven

De fotobox kan tevens worden voorzien van verschillende marketing tools zodat u achteraf met deze verzamelde data aan de slag kan gaan binnen uw organisatie.

WERKWIJZE

De fotobox zorgt niet enkel voor leuke herinneringen aan uw gasten. U krijgt alle foto's netjes opgeleverd en ontvangt daarbij de print en de originele foto's via een digitale download.

Hierbij wordt u de mogelijkheid aangeboden om de print volledig gepersonaliseerd te verkrijgen zodat deze indien gewenst past bij uw uitnodigingen van uw event of branding van uw bedrijf.

U heeft waarschijnlijk al genoeg te organiseren. Daarom verzorgen we alle contacten met de zaal of locatie voor de installatie en ophaling van de fotobox.

De fotobox zorgt niet enkel voor leuke herinneringen aan uw gasten. U krijgt alle foto's netjes opgeleverd en ontvangt daarbij de print en de originele foto's via een digitale download.

Een fotobox huren kan vanaf € 339.

Je kan kiezen uit 2 verschillende formules voor de huur van een fotobox of op maat je pakket samenstellen.
Prijzen fotobox huren