PRINTS.

FINE ART AAN JE MUUR.

Alleen beperkte edities

Kleine prints

Tot 40 cm en beperkt tot 30 afdrukken per editie. Alle prints zijn gesigneerd en genummerd en worden geleverd met certificaten van echtheid.

Medium prints

Tot 90 cm en beperkt tot 10 afdrukken per editie. Alle prints zijn gesigneerd en genummerd en worden geleverd met certificaten van echtheid.

Grote prints

Tot 150 cm en beperkt tot 3 afdrukken per editie. Alle prints zijn gesigneerd en genummerd en worden geleverd met certificaten van echtheid.

Kwaliteit giclée papier, fotolijst met schaduwrand of als exclusieve print op aanvraag om uit te kiezen
PhotoRag fine art papier

Het PhotoRag fine art papier van Hahnemühle is de standaard keuze voor kleurrijke en zwart-wit prints met een matte afwerking.

Baryta fine art papier

Het Baryta fine art papier van Hahnemühle is de standaardkeuze voor afdrukken in zwart-wit of contrastrijke prints met een zijdeglansafwerking.

Galerijlijst met schaduwrand

Gallery frames, ook wel floater frames genoemd, geven de foto een zwevend karakter. Het verbetert niet alleen het beeld, maar trekt ook de aandacht van de kijker.

Exclusieve prints op aanvraag

Voor individuele projecten kunnen we een grote verscheidenheid aan beelddragers aanbieden, van prints onder acrylglas tot direct printen op metaal. Exclusiviteit gegarandeerd.