Background Image

Diensten

Eén aanspreekpunt voor uw project

Fotografie & video

Pic
Huwelijk

Jullie huwelijksdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Dat verdient iemand die met beelden het volledige verhaal kan vertellen zodat je er later altijd kan van genieten.

Pic
Architectuur

Gebouwen tot hun recht laten komen in hun omgeving is een kunst. Strakke lijnen, juiste belichting en een uitgebalanceerde compositie is het doel gecombineerd met uitgebreide diensten naar de sector.

Pic
Bedrijfscommunicatie

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom is het belangrijk dat uw visuele communicatie op punt staat met beelden die impact hebben, de boodschap overbrengen en hun doel bereiken.

Pic
Luchtbeelden

Een drone inzetten geeft perspectief, een andere dimensie aan je beeld en zorgt voor een visueel compleet beeld. Multi inzetbaar in verschillende opdrachten uiteraard.

Pic
Evenement

Sfeer, ambiance, leuke momenten en lachtende gezichten, een spreker op het podium, een special act, de lichtbundels van de spots. Momenten die bijblijven dankzij mijn beelden.

Pic
Fotobox

De fotobox laat toe dat uw gasten of medewerkers op een eenvoudige en vooral leuke manier een geprint aandeken ontvangen uw huwelijk, evenement of bedrijfsfeest.

Print

Pic
Drukwerk

Unieke en gepersonaliseerde designs voor kaartjes, uitnodigingen, flyers, brochures en catalogen behoren tot de mogelijkheden. Full service vanaf concept tot eindresultaat.

Pic
Fotoalbums

Mooie foto's verdienen het om in een fotoalbum geplaatst te worden waar de kwaliteit voorop staat. Het zorgt voor een uniek naslagwerk van jullie huwelijk, jubileum of evenement.

Pic
Fotokaders

Maak uw keuze uit verschillende fotokaders en multifotolijsten in verschillende formaten, met of zonder passe-partout, kleuren en materiaalsoorten om uw mooiste herinneringen in de kijker te zetten.